Veel, kanskje ikke helt hæla i taket. Men litt oppetter veggene kanskje?

Ikke det nei.

Bare ei uke til blad nummer 9 går i trykken, og jeg kjenner stresset er i ferd med å ta meg hardt på litt feil sted, og frykter at dette går helt gæli. Har fremdeles striper å tegne og ikke minst fargelegge, så egentlig burde jeg jo ikke sitte her og knote på dataen. At det er ferie, og barn og kjæreste også krever oppmerksomhet gjør jo at jeg absolutt bør skru av hardwaren her.

Joda.

Men når adrenalinet pumper, og tegnebordet roper, trenger jeg musikk som får meg i rett modus. Arbeidsmodus! Det stemmer. Blir ikke mye hælgesprell på meg. Her skal det jobbes, og da finner jeg fram den nyeste plata til Symphony X: Iconoclast. De av dere som har Spotify finner den her.

I fire år har vi fans ventet på at det kanskje beste progmetalbandet i dag skal få ut finger’n og komme med oppfølgeren til fantastiske Paradise Lost. Og ventetiden har absolutt ikke vært forgjeves. Dette er utrolig bra metal! Gitarist Michael Romeo er bedre enn noen sinne, og vokalist Russell Allen pisker oss til oppmerksomhet med sine snerr. Yes! Metal! Wohoo! Dette svinger tusjen av!

Om du ikke har Spotify og heller ikke aner hva jeg snakker om, sjekk ut denne musikkvideoen de laget til fantastiske Serpents Kiss fra Paradise Lost:

Og jada, her er en trall fra Iconoclast også:

God helg!